شما به این فکر کنید که وقتی میخواهید اطلاعات آماری گوگل سرچ کنسول خودتون رو ببیند برای اینکه کار باید سرچ کنسول رو باز کنید سپس داخل سرچ کنسول اطلاعات سایت رو ببینید آنالیز کنید و بعد از بررسی دوباره به سایت خودتون برگردید و تغییرات لازمه رو اعمال کنید.
حالا شما به این فکر کنید که ابزارهای گوگل رو یکجا و در پیشخوان وردپرس خود داشته باشید و نیازی نباشد که برای بررسی سایت وارد سرچ کنسول شوید
فیلم آموزش نصب افزونه Google site kit |
و فقط کافی باشد یک افزونه نصب کنید و به راحتی وقتی وارد افزونه می شوید به راحتی اطلاعات سرچ کنسول برایتان به نمایش درآید و همچنین وقتی وارد برگه و یا نوشته ای در سایت خود شدید تنها فقط با یک کلیک بتوانید آن مطلب را آنالیز و بررسی کنید.
حالا یه خبر خوب اینکه گوگل افزونه ای رو بصورت رسمی به نام google site kit برای سایت های وردپرسی ارائه کرده است
تنها فقط با نصب افزونه google site kit 4 تا از سرویس های گوگل معروف گوگل رو میتونید داخل پیشخوان وردپرسی خودتون داشته باشد.
4 سرویس گوگل شامل:
جواب به این سوال خیلی میتونه ساده باشه! یکی از دلایل مهم صرفه جویی در زمان است! شما تنها فقط با نصب افزونه گوگل سایت کیت 4 تا از سرویس های مهم گوگل رو در کنار هم خواهید داشت و نیاز نیست برای هر بار بررسی 4 ابزار به صفحه اون سرویس مراجعه و لاگین کنید. فقط کافیه داخل سایت وردپرسی خود وارد شوید و از سرویس ها استفاده کنید.
خب برای شروع نصب ابتدا باید سرچ کنسول رو به وبسایت خود متصل کنید به عبارتی سرویس سرچ کنسول روی سایت شما فعال باشد.
مراحل نصب گوگل سایت کیت
برای شروع طبق معمول و همانطور که میدانید ایران عزیزمون برای استفاده از این سرویس تحریمه و برای اینکه خودمون رو خارجی جلوه بدیم و لاکچری بازی دربیاریم اول باید vpn رو فعال کنیم.
بعد از اون وارد پنل پیشخوان و بخش افزونه و افزودن افزونه جدید رو میزنیم و در بخش سرچ باکس افزونه ها عبارت google site kit رو تایپ میکنیم و بعد از پیدا کردن نصب و فعال میکنیم.
خب بعد از نصب، افزونه به پیشخوان اضافه میشه روی اون کلیک کنید تا تنظیمات رو بررسی کنیم
در دنیای امروز اینترنت یک عنصر بسیار مهم است که با داشتن آن میتوان به تمام اطلاعات دنیای مجازی دسترسی داشت. مودم وسیلهای است که اینترنت را به دستگاههای ما ارسال میکند. مودم در واقع یک فرستنده و دستگاهی که ما با آن به اینترنت متصل میشویم یک گیرنده است.
مودم مهمترین وسیله برای اتصال ما به اینترنت است و بسیار مهم است که ما بتوانیم امنیت آن را بالا ببریم تا کسی نتواند از آن بدون اجازه ما استفاده کند. برای جلوگیری از هک شدن مودم توسط افراد دیگر مراحل زیر را انجام دهید. البته قبل از آن باید آزمایش کنید آیا همین حالا کسی از اینترنت شما استفاده میکند یا خیر.
بررسی وضعیت مودم
سرعت اینترنت
اگر سرعت اینترنت شما نسبت به گذشته کند شده است ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد مانند مشکلات سرور یا تعویض مکان مودم . اما ممکن است دلیل اصلی آن این باشد که فرد یا افرادی بدون اجازه به اینترنت شما دسترسی دارند و در حال استفاده از آن هستند.
لیست دستگاهها متصل به مودم
هر مودم اینترنت دارای قسمتی است که از آن میتوانید بررسی کنید چه کسی در حال استفاده از مودم است. هر دستگاه یک شماره به نام IP دارد. اگر در آن لیست IP ناآشنا دیدید حتما شماره دستگاه فردی است که بدون اطلاع شما در حال استفاده کردن از اینترنت است.
روشهای بالا بردن امنیت مودم اینترنت
استفاده از رمز عبور قوی
داشتن رمزعبور قوی یکی از عواملی است که میتواند از ورود افراد دیگر به مودم اینترنت شما جلوگیری کند. شما باید رمزی بسازید که بسیار قوی باشد.
تغییر اطلاعات ورود به روتر
رمزعبور و نامکاربری بسیاری از روترها بهطور پیشفرض Admin است. این امر باعث میشود به راحتی بتوان وارد قسمت دسترسی به تنظیمات مودم شد و آن را هک کرد. با تغییر دادن این اطلاعات مودم خود را ایمنتر میکنید.
جهت تغییر رمزعبور Admin در روتر، مراحل زیر را انجام دهید.
در ابتدا میبایست به مودم خود وصل شوید، برای اینکار عبارت زیر را در مرورگر خود تایپ کنید:
"http://192.168.1.1" یا "http://192.168.0.1"
پس از وارد کردن آدرس فوق کادری جهت وارد نمودن Username و Password باز می شود که شما می بایست اطلاعات ذیل را وارد نمائید.
"Username: admin"
"Password: admin"
اگر با کلمه admin وارد نشد خالی قرار دهید و در کارد رمزعبور چیزی ننویسید.
رمزگذاری روی مودم وایرلس
پس از وارد شدن طبق تصویر راهنما می بایست روی گزینه"Management" کلیک کنید.
افزایش امنیت مودم
در سمت چپ خود از گزینه های موجود بر روی "Access Controls" و سپس "User Management" کلیک نمائید.
چگونه امنیت مودم ها را افزایش دهیم
حال می بایست طبق تصویر کادرهای مشخص شده را پر کنید.
بالا بردن امنیت مودم اینترنت
"New Username": در این قسمت می توانید به جای نامکاربری admin نام کاربری دیگری انتخاب نمائید.
"Current Password": رمزعبور قبلی که با آن وارد شده اید را وارد نمائید.
"New Password": حال رمزعبور جدیدی که مدنظر دارید را در این قسمت قرار دهید.
"Confirm Password": جهت تائید کلمه عبور، مجدد کلمه عبور جدید را در این قسمت تکرار نمائید.
در انتها جهت اعمال تغییرات بر روی گزینه "Apply"کلیک نمائید.
مخفی کردن SSID روتر
برای ورود به صفحه تنظیمات مودم، مرورگر را رو باز کنید و آدرس ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ را تایپ کنید. سپس نام کاربری و رمزعبور خود را وارد نمایید . معمولا نام کاربری و رمز عبور پیش فرض مودم ها admin هست ( هم نام و هم رمز ) .
به قسمت تنظیمات وای فای یا WiFi settings یا Wireless settings بروید.
در بسیاری از مودمها مانند دی لینک می توانید گزینه Hide access point یا Hide SSID و یا Broadcast SSID را در صفحه تنظیمات وای فای ببینید و اگر نبود در قسمت Security زیر مجموعه WiFi settings هست.
Hide   به معنی مخفی کردن است پس اگر Hide SSID یا Hide access point را انتخاب کنید SSID یا همان نام وای فای شما نمایش داده نمیشود.
اما Broadcast معنی متفاوتی دارد ! Broadcast یعنی « انتشار » و جمله broadcast SSID یعنی نمایش SSID . مراقب گزینه انتخابی باشید.
اتصال به شبکه وای فای با SSID مخفی شده
برای اتصال به شبکه های مخفی شده باید نام وای فای یا SSID و رمز رو به صورت دستی وارد کنید . درصورت ورود با رایانه از قسمت اتصال وای فای Other networks یا Hidden networks را انتخاب کنید و بعد SSID و رمز رو به صورت دستی وارد کنید. و اگر از سیستم عامل اندروید استفاده میکنید در قسمت تنظیمات وای فای به انتهای صفحه تنظیمات رفته و روی گزینه Add a network کلیک کنید و در آنجا تنظیمات رو به صورت دستی وارد کنید.
استفاده از نرمافزارهای نظارت بر مودم اینترنت
نرمافزارهایی وجود دارند که با نصب کردن آنها شما میتوانید بر دستگاههای متصل شده به مودم خود نظارت داشته باشید. همینطور اگر کسی به مودم شما متصل شود این برنامه ها به شما اخطار میدهند. در ادامه دو نرمافزار را نام میبریم:
Who Is On My Wi Fi
این نرم افزار به شما در تشخیص مزاحمان شبکه های WiFi کمک میکند، به این ترتیب که این نرم افزار تمامی کامپیوترها و موبایلهای متصل به مودم شما را نشان میدهد، و هر زمان که متوجه دستگاهی شود که آن را به رسمیت نشناسد، شما را از وجود آن مطلع خواهد کرد.
WiFi Network Monitor
هدف اصلی این نرمافزار مانیتورینگ و اجرای یک عملیات برای شناسایی دستگاه های متصل به شبکه WiFi شما است. این نرم افزار می تواند محدوده آدرس IP مشخص شده توسط شما را اسکن کند تا بتواند تمام میزبانهای متصل به شبکه بی سیم را شناسایی کند.
با انجام روشهای بالا امنیت مودم خود را بالا ببرید.
منبع:
https://www.beytoote.com/computer/sundries-web/security-internet2-modem.html
اگر بیش از اندازهای که میبایست وقت خود را با گوشی هوشمندتان سپری میکنید و به دنبال یک برنامه برای استفاده کنترل شده هستید، استفاده از قابلیت اسکرین تایم در iOS 12 به شما پیشنهاد میشود. اسکرین تایم به شما کمک میکند که زندگی دیجیتالی خود را مدیریت کنید. درواقع کاربر با استفاده از ویژگی اسکرین تایم با الگوهای میزان مصرف خود از گوشی هوشمند مطلع شده و میتواند مشاهده کند که از چه اپلیکیشنی بیشتر از سایر برنامهها استفاده کرده و حتی میزان مصرف هر اپلیکیشن در روز، هفته و یا یک ماه را کاملا بررسی کند.
مطمئنا بسته به اینکه در دنیای دیجیتال به دنبال چه موضوعی هستید، میزان مصرف شما متفاوت خواهد بود. اما به طور کل قادر خواهید بود که میزان مصرف خود از گوشی همراهتان را تحلیل و ارزیابی کنید. با ما همراه باشید تا در ادامه قابلیتهای اسکرین تایم را به صورت کاملتر با هم مرور کنیم.
درنظر داشته باشید که برای استفاده از این ویژگی میبایست حتما از iOS 12 استفاده کنید، بنابراین اگر همچنان از ورژن iOS 11 استفاده میکنید ابتدا میبایست در قسمت تنظیمات گوشی، آخرین نسخه iOS را دریافت کنید.
اسکرین تایم یکی از ویژگیهای بسیار کاربردی در iOS 12 است
1- تنظیمات اسکرین تایم
برای روشن کردن ویژگی اسکرین تایم میبایست در تنظیمات گوشی روی گزینه Screen Time ضربه بزنید. در هنگام راهاندازی اسکرین تایم از شما پرسیده میشود که این دستگاه متعلق به خود شما است یا فرزندتان. اگر دستگاه متعلق به فرزندتان باشد از شما خواسته میشود که محدودیتهای اپلیکیشنها و زمان موردنظر برای استفاده از گوشی را تعیین کنید. در ادامه توضیحات بیشتری در این رابطه داده میشود.
قابلیت Screen Time در iOS 12
2- تعیین کردن پسورد
برای آنکه بتوانید در تنظیمات اسکرین تایم، تغییراتی انجام دهید میبایست یک پسورد تعیین کنید. بدون داشتن پسورد قادر نخواهید بود که تنظیمات اسکرین تایم را تغییر داده و یا محدوده زمانی هر اپلیکیشن را مشخص کنید. اگر زمان زیادی را با گوشی خود تلف میکنید، توصیه میشود که حتما این پسورد را تنظیم کنید.
3- راهاندازی اسکرین تایم در بین خانواده
اگر تمایل دارید که گزارشات میزان مصرف فرزندتان به دستگاه شما ارسال شود میتوانید از گزینه به اشتراک گذاری اسکرین تایم در بین اعضای خانواده، استفاده کنید. در این حالت میبایست اپل آیدی دستگاه موردنظر را نیز وارد کنید.
4- همگام سازی دستگاههای متعدد
همانطور که در تصویر قبل مشاهده کردید، یک گزینه دیگر با نام اشتراکگذاری دستگاههای متعدد (Share Across Devices) نیز دیده میشود. بنابراین اگر با اکانت خود از طریق آیکلود به دستگاه دیگری وارد شدید، میتوانید با انتخاب این گزینه این قابلیت را به اسکرین تایم بدهید که میزان مصرف شما را در دستگاه جدید نیز ردیابی کند.
5- مشاهده اطلاعات و ازریابیهای میزان مصرف هر اپلیکیشن
پس از آنکه با موفقیت تمام ویژگی اسکرین تایم را راهاندازی کردید، زمان آن میرسد که الگوهای مصرف خود را آنالیز کنید. همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید، میانگین میزان زمان مصرف شده در هر روز، برای هر اپلیکیشن نمایش داده میشود. علاوه براین از طریق نمودارها و ارزیابیهای انجام شده، متوجه خواهید شد که در طول یک روز چند بار گوشی خود را برداشته و روشن کرده و چه میزان نوتیفیکیشن دریافت کردهاید.
همچنین میتوان دید که در هر اپلیکیشن چه میزان زمان مصرف شده است و بنابراین طبق این الگو میتوان زمان استفاده از هر اپلیکیشن را محدود کرد.
6- تنظیمات مربوط به کاهش زمان
پس از انجام تنظیمات اصولی و مهم، حال میتوان زمان مصرف هر اپلیکیشن را محدود کرد. در این قسمت با انتخاب گزینه Downtime و مشخص کردن اپلیکیشنهای موردنظر، تنها در یک بازه زمانی معین که توسط کاربر تعیین میشود میتوان از یکسری از اپلیکیشنها استفاده کرد. از نظر فنی این قسمت مشابه یکی از ویژگیهای حالت Do Not Disturb عمل میکند.
همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید، اگر گزینه Always allowed را انتخاب کنید میتوانید یکسری از اپلیکیشنها را که مایل هستید همیشه و حتی در خارج از محدوده زمانی Downtime به آنها دسترسی داشته باشید را مشخص کنید.
7- تنظیمات مربوط به محدود کردن اپلیکیشنها از طریق دستهبندی
اگر برای هر برنامه و اپلیکیشن، یک محدوده زمانی تعریف کنید، در خارج از این محدوده زمانی، نوتیفیکیشنی از اپلیکیشن موردنظر دریافت نخواهید کرد و البته آپشنی در اختیار خواهید داشت که موقتا این محدودیت را نادیده بگیرید. به صورت پیشفرض هرگاه کاربر گزینه App Limits را انتخاب میکند، اسکرین تایم به صورت اتوماتیک اپلیکیشنها را دستهبندی کرده و از کاربر میخواهد که اپلیکیشن موردنظر خود را به دسته مربوطه انتقال دهد.
معمولا تعیین محدودیت برای اپلیکیشنها از طریق دستهبندی، مفید است اما اگر تمایل دارید که اپلیکیشن موردنظر خود را خارج از این دستهبندیها مشخص کنید، میبایست راهکار زیر را در پیش بگیرید.
8- تنظیمات مربوط به محدود کردن اپلیکیشنها به صورت مجزا
شما نمیتوانید به صورت تصادفی یک اپلیکیشن را از نظر میزان مصرف در اسکرین تایم، محدود کنید بلکه میبایست یکی از پرمصرفترین برنامههای خود را در این قسمت معرفی کنید. اگر نگاهی به اطلاعات اپلیکیشنهای مختلف خود در اسکرین تایم بیندازید، لیست میزان مصرف اپلیکیشنهای مختلف را مشاهده خواهید کرد. حال کافی است روی اپلیکیشن موردنظر خود ضربه زده و سپس مطابق آنچه که در تصویر بالا مشاهده میکنید، برای آن یک محدوده زمانی تعریف کنید.
9- اپلیکیشنهای مجاز
پس از آنکه محدودیت زمانی استفاده از گوشی و هر اپلیکیشن را به صورت مجزا تعریف کردید، نوبت به مشخص کردن اپلیکیشنهای مهمی میرسد که میبایست فارغ از هرگونه اعمال محدودیت، در طول شبانهروز در اختیار کاربر قرار بگیرند.
همانگونه که در تصویر بالا مشاهده میکنید، میتوان با انتخاب گزینه Always Allowed، اپلیکیشنهایی را که مایل هستید همیشه در دسترس شما باشند را به لیست پیشفرض اضافه کرده و آنهایی را که نیاز ندارید از لیست حذف کنید.
10- محدودیتهای محتوا و حریم خصوصی
با استفاده از ویژگی اسکرین تایم میتوان یکسری از محدودیتهای محتوا را نیز اعمال کرده و سرویسهایی را که برای امنیت کاربر مهم هستند را فعال و یا غیرفعال کرد. برای مثال میتوان سرویسهای مکانیاب را غیرفعال کرده و یا حتی خریدها و یا دانلودهای مربوط به آیتونز و اپ استور را محدود و یا مجاز اعلام کرد. در تصویر بالا جزئیات بیشتری را مشاهده خواهید کرد.
منبع:
https://www.beytoote.com/computer/sundries-web/feature-ios12-screentime.html