اخبار تکنولوژی 11

معرفی تکنولوژی

اخبار تکنولوژی 11

معرفی تکنولوژی

سئو یا SEO چیست؟ عملیات سئو دقیقا به چه معناست؟

سئو SEO مخفف واژه Search Engine Optimization می باشد که به طور کلی معنی آن بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو می باشد. به عنوانی می تاب گفت که سئو ،تمرین و تکرار مراحل بهبودسازی و ترقی بخشیدن یک وب سایت به هدف افزایش آمار بازدیدکنندگانی که از طرف موتورهای جستجو شناسایی می شوند است. 


گاهی اوقات سئو به سادگی برای برپایی اطمینان در مورد اینکه سایت شما ساختار مناسبی از نظر موتورهای جستجو دارد مورد کاربرد قرار می گیرد. اما درواقع گوگل اهمیت اکثریت به وب سایت هایی می دهد که سایت خویش را برای کاربر بهینه سازی کرده باشند.یعنی اگر کاربری در سایت شما دریافتن بهتری داشته باشد و سررسید بیشتری را بگذراند یک امتیاز مثبت برای شما در نظر گرفته می شود.


چگونه شماره یک در صفحه نتایج گوگل باشیم؟

لازمه ی یک سئوی هدفمند و کارساز رعایت سه دسته کلی در مراحل انجام این کار می باشد:


1. Technical SEO


2. On Page Seo


3. Off Page Seo


که در پیوسته به انحصار مراحل اتمام هر کدام را به طور کلی وبا جزئیات کامل توضیح می دهیم.


ویدیوی آموزش سئو: 3 گام اصلی و مهم سئو و ترتیب آنها را در این ویدیو ببینید:

Video Player

00:0010:54

 

چرا سئو در فروش کارایی فوق العاده ای دارد؟

چرا مقاله ای جامع در باره سئو می نویسم؟


سئو فقط در مورد موتورهای جستجو نیست. سئو برای بهتر بودن سایت شما برای بازدیدکنندگان نیز می باشد. این مقاله آموزشی برای توصیف کردن تمام بخش های سئو طراحی شده است. در این مقاله از کشف و توضیح دادن قوانین و اصطلاحات (کلمه های کلیدی) که باعث ایجاد شدامد (بازدید) می شوند، تا ساخت یک موتور جستجوی مناسب و کاربردی برای سایت و ایجاد لینک ها و بازاریابی های بی همتا و با ارزش به شما روشنگری خواهم داد.


نگران نباشید، اگر در این باره مبتلا سردرگمی شده اید، تنها نیستید.


سئو یعنی: حال سایت ات خوب باشه


چرا وب سایت من به سئو احتیاج دارد؟(10 دلیل)

بخش عظیم شدامد اطلاعات در اینترنت توسط تبلیغات معتبر موتورهای جستجو چهره می گیرد. معتبر ترین موتورهای جستجو عبارت اند از گوگل، بینگ و یاهو اگرچه شبکه های اجتماعی متنوع و مدل های سایر شدامد اطلاعات نیز می توانند برای سایت شما بازدیدکننده ایجاد کنند، ولی موتورهای جستجو متد (روش) اصلی هدایت کاربران بیشتر در اینترنت است. چه سایت شما ارائه دهنده محتوا، سرویس، محصول و اطلاعات باشد و چه در مورد هر چیز دیگری باشد، این سوژه کاملا مقاوم شده است.


از رقبا پیشی بگیرید.

در صدر نتایج گوگل دیده شوید.

مشتریان هدفمند را به سایت خویش هدایت کنید.

فروش خویش را چند برابر کنید.

هزینه ی سئو بسیار ذیل تر از تبلیغات اینترنتی می باشد.

هزینه ی سئو قیمت کمتری نسبت به تبلیغات گوگل دارد.

ترافیک در سایت بالا می رود.

الکسا ذیل می آید.

برند سازی انجام می گیرد.

اعضای سایت شما بسیار بالا می رود.

موتورهای جستجو در هدف پیمان دادن چیزی که مردم از پیشنهادهای شما به دنبالشان هستند منحصر به فرد عمل می کنند. درواقع موتورهای جستجو مسیر های ارتباطی هستند که این قضیه را عملی می کنند. اگر سایت شما توسط موتورهای جستجو پیدا نمی شود یا محتوای سایت شما در دیتابیس های آنها قرار نمی گیرد، به این معنیست که شما فرصت های اعجاب انگیز حضور در موتورهای جستجو که در وب سایت های دیگر موجود است را از دست دیتا اید. موارد جستجو شده، همان کلماتی که کاربران آنها را در فرم جستجو تایپ می کنند دارای اهمیت بی اندازه ای می باشند. تجربه پرتو داده است که شدامد موتورهای جستجو می تواند به یک کامیابی ساماندهی شده یا بالعکس منجر شود. اهداف یک تارنما می تواند ارائه تبلیغات ،درآمدزایی یا نمایش محصولاتی باشد که مثل آن درهیچ شبکه بازاریابی دیگری نباشد.


سرمایه گذاری در سئو چه از لحاظ زمانی و چه از لحاظ مادی، توانا است یک رتبه استثنائی در مقایسه با سایر گونه ها مارکتینگ ها و کسب و کارهای پر رونق داشته باشد.


چرا موتورهای جستجو نمی توانند سایت من را بدون سئو بسنجند؟

موتورهای جستجو هوشمند هستند، با وجود پیشرفت فراوان هنوز به گسترش احتیاج دارند. موتورهای جستجو همواره در حال کار و جنبش در جهت درمان بخشیدن به فناوری به قصد بررسی عمیق تر در وب و بازخورد بهتر نتایج از کاربران هستند. اگرچه، محدودیت هایی نیز در نحوه عملکرد موتورهای جستجو هستی دارد. در حالی که سئوی صحیح می تواند هزاران بازدید و توجه را به طرف شما هدایت کند، حرکات اشتباه می تواند سایت شما را از نتایج جستجوها به چهره عمیق عقب انداخته و یا سایت شما را در جایی که قابلیت نگریستن ی آن در کمترین حد شدنی است دفن نماید.


سئو و رباتهای گوگل و الگوریتم های گوگل


به علاوه در قرار دادن محتوا در موتورهای جستجو، سئو همچنین به پیشرفت و پیشرفت رتبه ها نیز کمک می کند فلذا آن محتوا در جایی که بیشتر مورد مطالعه جستجوگرهاست پیمان می گیرد. اینترنت در حال تبدیل شدن به جایی برای چشم وهمچشمی هرچه اغلب است، و شرکت هایی که سئو را اتمام می دهند دارای مزیت و فایده ای قطعی در بین بازدیدکنندگان و مصرف کنندگان خواهند بود.


آیا من می توانم سئو را برای امور شخصی خودم کاربرد کنم؟

دنیای سئو پیچیده است ولی بیشتر مردم می توانند به راحتی اصول بنیادی و بنیادی آن را متوجه شوند. حتی خرده ای حقیر از نزاکت و آگاهی در این مقوله می تواند تفاوت های عظیمی به دنبال داشته باشد. به عنوان تقسیم اعظم، تعلیم سئو رایگان بوده و در وب موجود است، به همراه نوشتار های آموزشی و راهنمائی شبیه به همین مقاله. این تعلیم ها را با یک مقدار تمرین مستمر ترکیب کنید لغایت در راه تبدیل شدن به یک فرد ماهر قدم بگذارید.  با توجه به تعهد زمانی، رغبت داشتن به یادگیری و وضعیت پیچیدگی تارنما شما، احتمالاً به این فکر افتاده باشید که شما دربایستن به یک متخصص دارید الی چیزهای گوناگون را برای شما سپریدن دهد. گونه ها تمرینات سئو می توانند متفاوت باشند. بعضی احتیاج به یک تمرکز زیاد اخص دارند، در حالی که بقیه موعد اغلب و روش های عمومی تر دارند.بهینه سازی یک تارنما برای موتورهای جستجو می تواند نیازمند جستجو در میانی بسیاری از عناصر انحصاری باشد. خیلی از افراد شاغل در مقوله سئو خود را متمرکز می کنند الی جزوی از حوزه ی دنیای بهینه سازی و راهبرد های وب باشند. در این مورد، بهتر است که یک بصیرت و فهم پایدار از فرضیه های اصلی داشته باشیم.


اگر میخواهید فروش احسان داشته باشید باید سایت خویش را سئو کنید:

امروزه با توجه به پیشرفت دانش و اینترنتی شدن خرید و فروش ، سئوی سایت بهترین و موثر ترین گزینه برای فایده و فروش اغلب است.زمانی که سایت شما سئو شده باشد یعنی از عقیده موتور های جستجو سایت نکویی شناخته شود و در بالاترین رتبه درجستجوی گوگل پیمان گیرد بی شک مطمئن باشید شما کارتان را درست اتمام داده اید و در گستره ای که تکاپو دارید بهترین هستید.  آن موعد باید فقط نگرانی شما رساندن به هنگام محصولات و یا خدمات به کاربرانتان باشد . به عنوان نمونه اگر شما یک وب سایتی را راه اندازی کرده اید که در فروش عطر و ادکلن سپریدن میدهید و از طریق سایت خویش فروش احسان ندارید سئو برای شما بهترین گزینه است.


هرچقدر هم به ظاهر و محتویات سایت خود اهمیت دهید و هرچقدر خرج کنید لغایت زمانی که سایت توسط کاربرانتان قابل نگریستن نباشد سود ای نخواهد داشت. خیلی مهمه که سایت شما برای یک انسان بهینه سازی شده باشد.


سئو یعنی قوانین بهینه سازی سایت ها برای گوگل


تفاوت سئو و تبلیغات اینترنتی در چیست؟

با پروا به پیشرفتی که موتور جستجوی گوگل در دنیای اینترنت داشته ،برای کسب در آمد از طریق اینترنت قطعا باید در نتایج گوگل دیده شوید، برای دیده شدن در صفحات گوگل بدون بهینه سازی و سئوی وب سایتتان چندین گزینه خواهید داشت که به سنجش بین سئو و تبلیغات اینترنتی خواهیم پرداخت:


تبلیغات اینترنتی شامل بنر های تبلیغاتی، پاپ آپ ها و تبلیغات کلیکی در انواع وب سایت ها.


چند باره از تفاوت اصلی میان سئوی سایت و تبلیغات اینترنتی را عنوان می کنیم:


هزینه ی سئو زیاد به صرفه تر از هزینه ی زیاد وزین تبلیغات است.

از طریق سئو به راحتی برند سازی می کنید و از عقیده شهرت ترقی خواهید داشت ولی در تبلیغات اینترنتی این گونه نیست.

در تبلیغات اینترنتی ،تبلیغات شما به عموم مردم نمایش داده می شود ولی پس از سئوی سایت تبلیغات شما انحصاری به کاربرانی که دنبال شما می گردنند نمایش دیتا می شود.

الکسای سایت پس از سئو به شدت پایین می آید و این باره مایه جلب اعتماد کاربران سایت شما خواهد بود.

پس از سئو ترافیک سایت به صورت مفید و هدفمند بالا می روند و می توانید فروش احسان داشته باشید.

اعضای وب سایت شما بعد از سئو بالا می رود این در صورتی است که سئوی خویش را روی واژه ها کاملا هدف اتمام دیتا باشید.

تفاوت سئو و تبلیغات گوگل در چیست؟

سئو نتایج ارگانیک گوگل را تحت تاثیر قرار می دهد،  ولی تبلیغات گوگل نتایج (paid) یا همان پولی را به شما برگزیدن می دهد ، با این نوع تبلیغات می توانید به صفحه نخست را ه پیدا کنید و بابت نمایش تبلیغ خویش هیچ پولی هم پرداخت نخواهید کرد ولی بابت هر یک کلیک که کاربر بر روی لینک شما سپریدن می دهد به گوگل پول پرداخت می کنید. برای سئو باید تارنما خود را بهینه سازی کنید و به استاندارد های گوگل تقریبا  شوید سپس می توانید در نتایج طبیعی گوگل پیمان گرفته و در آن جایگاه بدون پرداخت خرج باقی بمانید.


خدمات سئو برای یک تارنما مشمول چیست؟

لازمه های بهینه سازی یک تارنما شامل این موارد می باشد:


تولید درونمایه ی خوب ،سئوی تکنیکال ، سوشیال سیگنال و بروز رسانی شبکه های اجتماعی، لینک بیلدینگ خارجی و درونی 


سئو رایگان چیست و آیا واقعا می شود مجانی سئو شد؟

عملیات بهینه سازی و سئوی یک تارنما دربرگیرنده مجموعه ای از نزاکت های تکنیکال سئو است، تولید محتوا ، بروز رسانی شبکه های اجتماعی و ایجاد سوشیال سیگنال ها ، گزینش هاست مناسب و ... می باشد.


لینک سازی های داخلی و خارجی و دوست داشتنی کردن یک سایت در اینترنت کاره خیلی ساده ای نیست و باید برای بدست آوردن این جایگاه نیازمند ادب و سعی زیادی خواهید بود. اما انجام و یادگیری تمام این موارد شغل خیلی سختی نیست و بی گمان با آموزش های سئو می توانید کار و جنبش خودتان را شروع کنید.


قیمت سئوی یک تارنما و یا یک واژه کلیدی چگونه برآورد می شود؟

باتوجه به حجم عملیات بهینه سازی و سئومورد نیاز یک سایت نسبت به میزان چشم وهمچشمی و سختی کلمات آن وب سایت. به زبان ساده تر با در عقیده اخذ رقبا و تکاپو بر روی آن کلمه کلیدی با به کارگیری چند آلت ساده برای مقایسه و تعداد جستجوی یک کلمه می توانیم به سختی آن پی ببریم و با توجه به آمار و ارقام بدست آمده خرج و زمان پسندیده را اعلام کنیم.


تفاوت SEO و SEM در چیست؟ 

Seo بخشی از SEM است:  SEM مخفف Search Engine Marketing به معنی بازاریابی از طریق موتور های جستجو گر می باشد که دربرگیرنده بهینه سازی سایت در شبکه های اجتماعی ، بهینه سازی سایت در گوگل، مارکتینگ و تبلیغات در گوگل ، بهینه سازی پارامتر ها متا ها و عناوین سایت، بهینه سازی ساختار سایت ،تحلیل و بررسی در احصاء سایت و...  است.


 


سئو و تفاوت آن با تبلیغات



به عنوان مثال برای اینکه بتوانید آزمون کنید که الی چه کران می تواند سئو برای شما مفید باشد کافیست از تبلیغات Google Adwords کاربرد نمائید که به شما کمک می کند بازخورد و نتیجه ی واقعی را به طور روشن ببینید.


Google Adwords چیست؟ 

Google Adwords  شامل تبلیغات شما در سایت گوگل می شود : این سرویس که توسط گوگل ارائه شده  این امکان را به شما می دهد که سایت شما توسط  تمام کاربرانی که در پهنه ی تکاپو شما جستجو می کنند دیده شود.



این بهترین گذرگاه سنجش این موضوع خواهد بود که شما چقدر می توانید فروش بالاتری در آن جایگاه داشته باشید.شاید برای شما این سوال پیش آمده که این سرویس در سئو هم تاثیر خواهد  به کارگیری این سرویس اهمیت این سوژه را برای صاحبان سایت 


اگر شما گوگل بودید چطور رفتار می کردید؟

اگر شما گوگل بودید و در نتایج تنها 10 گزینه داشتید که می توانستید کاربر خویش را خوشنود نگه دارید ، چه پیشه می کردید؟

آیا سایتی را انتخاب می کردید که سئوی بهتری دارد؟ یا سایتی را که از عقیده کاربران سایت بهتری است و کاربر به راستی به آن بیچارگی دارد؟


جواب این سوال زیاد ساده است گوگل سایتی را گزینش می کند که کاربر به آن بیچارگی دارد لغایت بتواند رضایتش را جلب کند. برای سپریدن این شغل و انتخاب بهترین سایت از میان دیگران برای نمایش در صفحه ی نخست نتایج ،قوانینی از سمت گوگل لحاظ شده است که اگر امید رسیدن به صفحه اول را دارید باید این قوانین را مو به مو رعایت کنید. هرچه که به صفحه اول نتایج کم و بیش تر شوید این رقابت دشوار تر ورقیب ها قوی تر خواهند شد.


گوگل زیاد کوشش می کند که فریب نخورد و سایت شما را مدام از هر نظر باره سنجش قرار میدهد


 آیا برند سازی در سئو اهمیت دارد؟

برند سازی در سئو نه فقط اهمیت بالایی دارد ،بلکه به راحتی می توان گفت برند سازی فقط با سئو اتمام میشود. مدیر وب به همین شکل از راه برند سازی توسط سئو به پیشرفت زیاد قابل توجهی دست یافته است. بعد به طور قطع این سوژه در سئوی یک سایت اهمیت فوقانی خواهد داشت.


پس از سئو چه افرادی وارد تارنما من می شوند؟

مشتریان شما هدفمند هستند: به عنوان مثال فردی که درگوگل جستجو میکند کسب و کار اینترنتی و وارد سایت مدیروب می شود 90% مشتری این سایت خواهد شد. لازم به ذکر است فقط سئوی سایت باعث جذب مشتری و برپایی ترافیک کارساز نخواهد بود ،اگر محتوای جذابی داشته باشید و واژه ها کلیدی مناسبی را انتخاب نمائید می توانید این درصد را بالاتر هم ببرید. هزینه های سنگینی که برای تبلیغات و دیده شدن سایت خویش پرداخت می کنید بسیار کاهش پیدا می کند.می توانید با برپایی این ترافیک در سایت خویش ،حجم مشتریان خویش را به قدری بالا ببرید که  شما باشید که تصمیم میگیرید به کدام مشتری اجناستان را بفروشید.


اصطلاحات رایج در سئو:

SEO:

(search engine optimization) بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو ، سئوی سایت است. 


HEO:

(Human Experience Optimization)  بهینه سازی سایت برای کاربر را می گویند یعنی نما سایت شما برای کاربر مناسب باشد و دچار سردرگمی نشود. در سنه 2017 سئوی معنایی بوجود آمده است، یعنی گوگل درباره سئوی معنایی صحبت می کندو به تعقیب مفهوم می گردد ،گوگل ربات هایش را طوری تربیت می کند که مفهوم را از حیث یک کاربر درک کند یعنی اگر سایت شما از حیث یک کاربر بهینه باشد از حیث گوگل نیز بهینه است.  اگر در سایت خود عکس و نما قشنگی داشته باشید و هم چنین بهHEO اهمیت زیادی داده باشید مایه می شود که کاربر در سایت شما پرماسیدن بهتری داشته باشد و سررسید اکثریت در سایت بماند. خیلی مهمه که سایت شما برای یک انسان بهینه سازی شده باشد.


SMO:

(Social Media Optimization) بهینه سازی سایت از طریق شبکه های اجتماعی SMO است. به این معنی که شما شبکه های اجتماعی خودتان را برپایی کنید از رابطه ها و  سیگنال های مناسب استفاده کنید و کوشش کنید سرشناس شوید.  زمانی که می گوییم در در سئوی سایت سوشیال مارکتینگ اهمیت فوقانی دارد منظور همان سوشیال سیگنال است. 


سئو با بهینه سازی شبکه های اجتماعی


 


(Social Signal):

به سیگنال های شبکه های اجتماعی می گویند ، به این معنی که گوگل رسیدگی می کند به عنوان مثال یک وب سایتی در سوشیال فیسبوک چند تالایک و کامنت دارد و چند استجابت دریافت کرده است نه اینکه چند لغایت Friend دارد. این به طور مختصر سوشیال سیگنال است که به چهره دستی هم قابل اجرا می باشد.


SEM:

(Search Engine Marketing)   بازاریابی از راه بستر موتور های جستجوگر می باشد که می طاقت برای فهم بهتر گفت سئو و تبلیغات Google Adwords  بخشی از SEM هستند. 


بهینه سازی سایت در شبکه های اجتماعی 

بهینه سازی سایت در گوگل

بهینه سازی سایت در تبلیغات و مارکتینگ از راه Google Adwords

 


SMM:

(Social Media Marketing)  بازاریابی و مارکتینگ در شبکه های اجتماعی است ، تمامی فعالیت هایی که در شبکه های اجتماعی خود سپریدن می دهید که مایه اغلب دیده شدن و جذب کاربر می شود SSM میده میشود. تبلیغاتی مشابه فیسبوک ، توییتر ، لینکدین و یوتیوب. 


PPC:

(Pay Per Click) پرداخت به ازای هر کلیک  PPC  است ، در واقع نوعی تبلیغات است که پرداخت بر اساس مدت موعد تبلیغ  مشخص نمی شود و بازه زمانی که تبلیغ شما وجود دارد می تواند نامحدود باشد. شما بابت  هر کلیکی که کاربر روی تبلیغ شما می کند خرج پرداخت می کنید. مثال های ایرانی تبلیغات کلیکی صباویژن و کلیک یاب هستند که شما به ازای هر کلیک پول پرداخت می کنید و نیرومند ترین تبلیغات کلیکی در گیتی سایت Adwords است که برای گوگل پیشه میکند.


SERP:

(Search Engine Result Page) صفحه ای که به عنوان نتیجه ی جستجو در گوگل نگریستن می کنید. به طور کلی م


سئو یعنی رسیدن به صفحات نخست در serp گوگل


UI:

(User Interface)  ظاهری از سایت که کاربر با آن در وابستگی است. ترجیحا ظاهری قشنگ و قابل درک الی کاربر به راحتی به تمام نقاط سایت دسترسی داشته باشد سمتی که کاربر با آن در وابستگی است 


UX :

(User Experience) به تجربه ای که کاربر در تارنما شما کسب می کند UX می گویند. اگر برای روشن شدن این سوژه بخواهیم مثال واضح تری ذکر نماییم می توانیم سایت دیجی کالا را مثال بزنیم. حس نکویی که شما در سایت دیجی کالا دارید و اینکه می توانید به راحتی خرید کنید نمونه ای واضح از این تجربه ی کاربر می باشد.


Landing Page:

لندینگ پیج صفحه ای است که ما آن را آماده و طراحی میکنیم الی پس از آنکه سایت را سئو کردیم کاربر وارد آن صفحه یا همان لندینگ پیج ما شود. اگر به چهره پیشه بخواهیم یک سایت را سئو کنیم برای هر کلمه یک صفحه لندینگ برپایی می کنیم. از صفحات لندینگ برای تبلیغات هم بهره‌گیری می شود مثلا برخی مواقع بیچارگی است یک صفحه لندینگ برپایی کرده و روی آن تبلیغات گوگل را فعال کنیم.


Keyword :

کلماتی هستند که برای سئوی تارنما روی آن کلمات خاص گزینش می شوند. به عنوان نمونه می توان گفت همان کلماتی هستند که برادر دارید زمانی که جستجو می شوند سایت شما در صفحه نخست نتایج ظاهر شود. لازم به بیان است این کلمات در صورتی می توانند مفید باشند که با تحلیل و رسیدگی و متناسب با دامنه تکاپو شما گزینش شده باشند.


On Page Seo:

مجموعی از عملیاتی که برای سئوی سایت روی سایت و داخل سایت انجام میشود مانند: تولید محتوا ، لینک سازی های داخلی، تکاپو های متنوع در سایت می باشد.


Off Page Seo :

مجموعی از عملیاتی که برای سئوی سایت بیرون از سایت اتمام میشود مانند: لینک بیلدینگ و سوشیال سیگنال ها می باشد.


Heading Tag: 

تگ های تیتر هستند. که از h1 الی h6 را تگ هدینگ می نامند. پیش درآمد تگ h1 حائز اهمیت می باشد و پس از آن دومین تگ هدینگ که ربات های گوگل می خوانند تگ h2 است وبه همین ترتیب الی h6 پیوستگی دارد. تگ های هدینگ خوانایی صفحات را زیاد می کند. لازم به بیان است کاربر ها نیز مشابه ربات های گوگل آغاز تگ های هدینگ را می خوانند و اگر عنوان های جذابی داشت به احضار پیوسته ی مقاله می پردازند و این جستار در ux خوب سایت تاثیر بی اندازه ای دارد.


Responsive Design :

سایت های هستن که در هرسایزی از موبایل یا تبلت و رایانه ترازمند هستند و تغییری در نما آنها ایجاد نمیشود. شما نمی توانید در یک سایت ریسپانسیو زوم کنیدو هیچ بهم ریختگی در تصاویر نخواهید داشت. این مورد در سئو اهمیت فوقانی دارد.


سئو نسخه موبایل مهمتر است


Backlink :

لینک هایی هستند که شما برای تارنما خود تهیه می کنید و به شما کمک می کند از حیث گوگل دوست داشتنی تر شوید. می توانید این لینک هارا در سایت ها  و تارنگار و انجمن های گوناگون ایجاد نمائید.


Penalti :

زمانی که قوانینی که گوگل در عقیده گرفته است را رعایت نکنید و ازدید گوگل اسپم شناخته شوید گوگل ، تارنما شمارا به طور کامل روی یک کلمه خاص از 10 صفحه و یا حتی از همه نتایج سایت خارج خواهد شد که به این عمل از سمت گوگل پنالتی می گویند.


سئو کلاه سیاه شما را پنالتی می کند

در سنه 2017 این قانون اضافه شده اس که تنها روی یک کلمه خاص از 10 صفحه نخست خارج می شوید اما ممکن  است روی واژه ها سایر در جایگاه خود باقی بمانید.


پنالتی یعنی گوگل تارنما شما را روی یک واژه خاص به طور همه از صفحه ی نتایج بیرون کند.  در سنه های ماضی اگر پنالتی می شدید کل واژه ها و سایت از نتایج بیرون می شد اما در سنه 2017 این قانون برداشته شد و تنها روی یک کلمه خاص اعمال میشود.


Reffering Domain :

تعداد پهنه هایی که به سایت شما لینک دیتا اند، برای فهم بهتر سوژه به این نمونه پروا کنید: زمانی که لینک باره نظرتان را در تمام صفحات یک وب سایت قرار دهید تنها یک Reffering Domain ایجاد کرده اید. 


OBL :

(Out Bound Link) به حجم و تعداد لینک های خروجی یک سایت می گویند که کاملا باتوجه به قدمت یک سایت و تعداد محتوای یک سایت قابل تغییر است.


Internal Link :

لینک های درونی سایت است.لینک دهی های داخلی سایت را دربرگیرنده میشود. به عنوان مثال از نوشتار ای که درباره ی بهینه سازی سایت تألیف شده است به صفحه ای که میخواهید روی آن سئو انجام شود لینک کنید و لینک سازی هایتان را بر اساس همین روال سپریدن دهید.


External Link :

لینک های خارجی سایت می باشد یعنی لینک هایی که از بیرون از تارنما شما به سایت شما دیتا شده است .


Anchor Text :

به تیتر لینک می گویند که مهم ترین تقسیم در لینکی هست که به تارنما شما داده می شود. همان تقدیر از متن است که آن را به صفحه قصد لینک می نماییم و با این شغل به ربات های گوگل می گوئیم که این کلمه مربوط همان صفحه منظور است در لینک سازی داخلی و خارجی با استفاده از Anchor Text تعیین می کنیم صفحه مقصد در چه گویه ای پرکار است  وهمین سوژه اگر به طور صحیح سپریدن شود باعث افزایش رتبه صفحه مقصد خواهد شد.


سئو کلاه سفید همش بهتر است


 


Meta Tag :

به تگ های متا گفته می شود. به عنوان نمونه : واژه ها کلیدی که برای هرمطلب پیمان می دهید،متا تگ ها، هدینگ تگ ها ، تگ های h1 تا h6 که در مطالب از آنها استفاده می شود.


Impression:

میزان دیده شدن و جستجو در دنیای اینترنت می باشد که می توانید آماره دقیقی در وب مستر تولز متعلق به نگریستن کنید. به عنوان نمونه زمانی که میخواهید بدانید یک کلمه کلیدی چقدر بازدید و جستجوی ماهیانه دارد باید  Impressin آن واژه کلیدی را بررسی کنید.


Hit: 

به معنی شمار در آهنگ (Request) که در یک صفحه رخ می دهد: برای درک کامل این جستار به این مثال پروا کنید: یک صفحه ای که یک تیتر ، یک عکس و یک متن دارد حائز 3 هیت می باشد.


Visitor:

بازدیدکننده یک سایت می باشد با یک نمونه به روشنگری اغلب می پردازیم: زمانی که یک فرد با یک ip مشخص وارد وب سایت شود و چندین بار از سایت شما بازدید کند فقط یک بازدید کننده به حساب می آید و این سوژه به راحتی قابل تشخیص است.


Visit: 

بازدید از  هر صفحه می باشد و بازدید کنندگان با یک ip را از یکدیگر جداسازی نمی کند به عنوان مثال اگر فردی با یک ip دوبار وارد صفحه ای شود بازدید متعلق به صفحه دوبار به حساب می آید.


Link Bildiung :

به عملیات لینک سازی در سطح وب گفته می شود. که به دو چهره طبیعی و مصنوعی انجام می شود. به عبارتی می تاب گفت به شیوه ساخت بک لینک ، لینک بیلدینگ می گویند.


Content Marketing :

به بازاریابی محتوایی گفته می شود  یعنی از راه تولیدمحتوای خوب و مفید بتوانید سئوی سایت خود را ارتقا دهید. بروز رسانی های سایت خود را جزو روال پیشه بدانید وبه طور همیشگی در سررسید های مشخص این پیشه را انجام دهید.


Wiki : 

سایت هایی که مرجع اطلاعات و آموزش هستند که مهم ترین آن ویکی پدیا می باشد  این نوع از تارنما ها به دو چهره هستند : 


1.وب سایت های ویکی که ملت آنهارا ایجاد می کنند.

2.وب سایت های ویکی که مدیر دارند و مدیر سایت آنهارا ایجاد می کند.


Web2 :

سایت هایی که تنها از طریق مردم بروز رسانی می شود .در لینک سازی های بیگانه اهمیت بالاتری دارد، از این سایت ها می توانید با روش هایی کاربرد نمائید مانند انجمن و دایرکتوری ها.


HTML :

زبان نشانه گزاری سمت کاربر(Client) می باشد که از عقیده برنامه نویسی زبان سطح پایینی می باشد.


HTTP :

( Hyper Text Transfer Protocol ) همان بستری است که ما روی آن سایت را باز می کنیم. برای ارسال و گرفتن اطلاعات کاربرد می شود به طور کلی می توان گفت انتقال اطلاعات بین سرور و کلاینت می باشد.


HTTPS :

همان HTTP است ولی به حالت Secure شده است که گوگل به طور رسمی اعلام کرده است که این سوژه به بهینه سازی سایت شما کمک می کند. لازم به بیان است به کارگیری آن سرعت سایت را پائین می آورد.


FTP :

( File Transfer Protocol ) برای آپلود فایل ها در سمت سرور کاربرد می شود و هیچ ارتباطی با سئو ندارد. نرم افزار های مختلفی برای سپریدن این کار هستی دارد که به عنوان مثال می توان به FileZilla اشاره کرد.


Server Side :

به عملیاتی که سمت سرور انجام میشود سرور ساید می گویند به عنوان نمونه دسته  اطلاعات و فایل ها. ذخیره و هرگونه تغییرات در سمت سرور و تو کد های سایت را نیز دربرگیرنده می شود.


Client Side :

به عملیاتی که سمت کاربر سپریدن میشود کلاینت ساید می گویند به عنوان مثال رایانه شما. 


Java Script :

یک زبان اسکریپت نویسی می باشد ، این زبان از حمایت شده توسط تمامی مرورگر ها و سیستم عامل ها بوده است و بیشتر برای برنامه نویسی سمت کلاینت است. که زبان بسیار نیرومند است. لازم به بیان است که زبان Java Script با زبان Java  هیچ ارتباطی ندارند.


Ajax :

تکنولوژی پیوستگی بین کلاینت و سرور بدون Refresh کردن صفحه می باشد به عنوان مثال: در بعضی از سایت ها زمانی که میخواهیم در صفحه بدون بارگزاری دوباره (Reload) تغییرات را نگریستن کنیم از Ajax کاربرد می کنیم.


CSS :

مخفف کلمه  Cascade Style Sheet به معنی کد هایی که ظاهر سایت را صحیح می کند. زبانی است برای تعریف داکیومنت هایی با زبان HTML .  این زبان به کد های HTML می گوید که چطور رفتار کند و هم  چنین به کمک CSS می توانیم سایت خویش را User Friendly کنیم.تمامی فایل های CSS در یک بخش جدا در سایت شما Load میشود. کد های CSS به شما این امکان را می دهد لغایت قالب سایت خویش را طراحی نمائید همگی موارد ریسپانسیو سایت با CSS سپریدن میشود و از همین شیوه نیز قابل تغییر است.


Tittle:

عنوان یک مطلب را tittle می گویند که مهم ترین دسته در سئوی آن مطلب به حساب می آید. در عنوان یک مطلب حتما باید واژه ی کلیدی اصلی که میخواهیم روی آن سئو شویم را استفاده کنیم ،قطعا وجود کلمه کلیدی ما در عنوان مطلب کارایی زیاد بالایی در سئوی سایت خواهد داشت.


Text To HTML Ratio :

نسبت متن به کد می باشد به عنوان نمونه اگر دو پاراگراف در یک صفحه داریم عملا باید دو تگ p در سرنوشت کد ها قرار گرفته باشد. اگر یک حجم فوقانی از کد ها باشد سایت به دشوار برمیخورد.


Meta Description:

تگ متایی که کاربر نمی بیند ولی گوگل می بیند ودرسئو ی سایت هم تاثیر قابل توجهی دارد. برای درک بهتر می طاقت گفت: در نتایج جستجوی گوگل (SERP) توضیحی که پایین آدرس سایت نمایش دیتا می شود Meta Description است.


Meta Keyword:

متا کیوورد ها همان واژه ها کلیدی هستند، کلمات کلیدی متا که در هر صفحه مشخص کننده واژه ها کلیدی مربوط به آن صفحه می باشند،‌ برچسب ها ، متا تگ ها ،‌متا کیوورد ها تمامی همانند هم هستند.


Keyword density: 

چگالی واژه کلیدی می باشد که نسبت کاربرد یک کلمه کلیدی در یک متن است ومیزان معینی هم ندارد.


Keyword Staffing:

میزان معینی ندارد ولی اگر از حد استانداردی که در الگوریتم های گوگل تعریف شده است بیشتر باشد Keyword Staffing بوجود می آید. برای فهم بهتر می توان گفت به تکرار کردن یک کلمه به طور پیوستگی و مصنوعی در یک متن keyword staffing  می گویند. 


Over Optimizition :

بهینه سازی بیش از اندازه ی یک سایت و یا یک واژه مشخص را Over Optimizition  می گویند. برای فهم بهتر دو باره را که شدنی است گوگل به عنوان بهینه سازی بیش از اندازه معرفی کند را مثال زده ایم:


اگر به مقدار زیادی Keyword Staffing کنید و یک واژه رو به شمار بسیار در یک صفحه خاص تکرار کنید، برای اینکه به گوگل بفهمانید این صفحه برای این کلمه سئو شده است.

تولید بیش از حتماً لینک برای یک واژه خاص به چهره مصنوعی 

Crowler Robot Spider :

روبات های گوگل هستند که باتوجه به عادات شما در بروزرسانی سایت  ،به تارنما شما راز می زنند.  به این معنی که اگر سایت خود را روزانه بروز می کنید این ربات ها به صورت روزانه به سایت شما راز می زنند و مطالب شما را میخوانند و یا اگر ماهیانه سایت شما بروز می شود این ربات ها به صورت ماهیانه به سایت شما راز میزنند. 


Follow Link:

به لینک هایی گفته می شود که قابلیت تعقیب شدن و دیده شدن از راه موتور های جستجو ، یا همان ربات های گوگل را دارد.


NoFollow Link :

لینک هایی که NoFollow هستند قابلیت پیگیری شدن و دیده شدن توسط ربات های گوگل را ندارند.


Site Wide Link :

لینک هایی که در تمام صفحات سایت تکرار می شود. برای مثال می نا به هدر ها ، فوتر ها و سایت بار اشاره کرد که تاثیر خاصی در سئوی یک تارنما نخواهند داشت.


Page Autority : 

اعتبار یک صفحه بر پایه سئوی (on page) آن صفحه و لینک هایی که به آن صفحه داده شده است ،‌هم چنین حجم تکاپو در شبکه های اجتماعی و ... که به طور کلی می نا گفت سایت moz.com بیش از 200 معیار را برای Page Autority و Domain Autority در عقیده می گیرد.


Page Rank :

رنک و یا امتیازی که گوگل در سال ماضی به سایت ها و صفحات سایت ها نسبت می داد،‌ که در حال حاضر یک سال است که متوقف شده است.


Domain Autority :

مجموع اعتبار پیج های هر وب سایت می باشد.


Site Map:

یک فایل XML که گذرگاه ارتباطی وسط شما و گوگل می باشد. در واقع محتوایی را که در سایت خویش دارید به صورت یک فایل XML به گوگل نمایش می دهد.


Cloacking:

به معنی این است که گوگل تصویری که از سایت شما می بیند با تصویری که کاربر از سایت شما می بیند متفاوت باشد. سپریدن این پیشه سئوی سیاه به حساب می آید و الگوریتم های گوگل جلوی سپریدن آن را می گیرند.


GWT:

Google WebMaster Tools یا  Google Search Console ، کنسول گوگل برای وب مستران می باشد.  در این کنسول می توانید با گوگل در ارتباط باشید و از خدماتی بی نظیر باکیفیت بالا را از این روش کاربرد نمائید به عنوان نمونه چند مثال را مثال می زنیم:


ثبت سایت شما

خطاهایی از سایت که گوگل تماشا کرده است

اگر سایت شما هک شود به شما از این طریق اطلاع خواهد داد

حذف و اضافه شدن لینک ها

بررسی چگونگی نسخه موبایل وب سایت شما

بهبود خوانایی بدست داده هایلایتر به ربات های گوگل

مشاهده چگونگی نمایه تمام صفحات 

سرعت بخشیدن به ایندکس هر صفحه

ثبت نقشه گوگل

Google Analytics :

ابزار شمارشگر یا آمارگیر گوگل است که به وب مستر تولز متصل شده است. برای فهم بهتر از احصاء و ارقام این آلت چند مثال احصاء هارا مثال می زنیم:


مقدار بازدید سایت شما از ابتدا ی شروع فعالیت.

مقدار بازدید یومیه ی وب سایت شما.

مقدار User Online در سایت.

کاربرانی که وارد شدن از چه صفحه هایی بازدید کرده اند.

کاربرانی که وارد شده اند در چه صفحه هایی اغلب ماندند .

کاربرانی که وارد شده اند چه صفحه هایی را زود تر بسته اند.

آمار ریزبین اینکه کاربران از کجا به سایت شما وارد شده اند.

Java Script :

یک زبان اسکریپت نویسی پشتیبانی شده توسط تمام مرورگر ها و سیستم عامل ها می باشد. بیشتر برای سمت برنامه نویسی مورد بهره‌گیری پیمان می گیرد.


سئو و اهمیت در دسترس بودن همیشگی سایت


Site Speed:

سرعت سایت نکته زیاد مهمی در سئو محسوب می شود، به ویژه در سال 2018 به این نکته پافشاری اکثریت شده است، در همه می تاب گفت وب سایتی که همش از حیث کاربر و گوگل در دسترس باشد رتبه بالاتری کسب خواهد کرد.


 


سئو در سنه 2019 چگونه است؟

تجربه کاربری در سنه 2018 خیلی مهم شد و در 2019 مهم‌تر هم خواهد شد.


در حقیقت گوگل اعلام کرده بود که RankBrain سومین عامل مهم رده‌بندی است. RankBrain ماشینی است که به گوگل کمک می‌کند نتایج جست‌وجو را دسته‌بندی کند. RankBrain نحوه تعامل کاربر با نتایج جست‌وجو را رسیدگی می‌کند و برآیند اینکه آن را رده‌بندی می‌کند.


مثلا شما در SERP می‌بینید که لینک چهارم عنوان جذابی دارد و سریع روی آن کلیک می‌کنید و وقتی وارد لینک می‌شوید با یک محتوای عالی روبرو می‌شوید و مدت زمان زیادی در صفحه صرف بلعیدن تک‌تک واژه‌ها می‌کنید! در نتیجه گوگل جایگاه لینک را ارتقا می‌دهد. 


در عوض بدون تأمل وارد لینک نخست می‌شوید و با یک محتوای بد روبرو می‌شوید و سریع صفحه را ترک می‌کنید. برآیند اینکه گوگل جایگاه لینک را زیر می‌آورد.

بنابراین اگر تعداد کاربرانی که سریع صفحه را ترک می‌کنند زیاد باشد، گوگل جایگاه صفحه را تنزل می‌دهد.


بنابراین rankbrain به دو چیز اهمیت می‌دهد:

1- مدت موعد حضور کاربر در صفحه (Dwell Time)

2- نرخ تبدیل (CTR)


اهمیت Dwell Time برای RankBrain خیلی زیاد است، چرا که نشان‌دهنده دوست‌داشته‌شدن درونمایه از جانب کاربر است‌. اگر شمار کاربرانی که مدت زمان زیادی در صفحه می‌مانند بسیار باشد، گوگل جایگاه صفحه را ارتقا می‌دهد.

یک بررسی نشان دیتا که میانگین Dwell Time برای ده نتیجه نخست گوگل 3 دقیقه و 10 ثانیه است.


گاهی اوقات RankBrain به یک صفحه جایگاهی اغلب از لیاقتش می‌دهد و اگر نرخ تبدیل آن بالاتر از میانگین نرخ تبدیل باشد، گوگل متوجه می‌شود که جایگاه این صفحه در نتایج باید تثبیت شود.


سئو 2019 و بهینه سازی رنک برین


 شما باید به یک CTR Jedi تبدیل شوید!

نه تنها بخاطر rankbrain ...

بلکه بخاطر این که گوگل نتایج جست‌وجوی ارگانیک را بعد از جعبه‌های پاسخ، گوگل ادز و ... نشانه می‌دهد! 

یک تحقیق اثر دیتا که از سال 2015، CTR نتایج سرچ ارگانیک بیش از 40 درصد در موبایل تفریق داشته است.


بنابراین صفحه شما باید عدل بزند که "روی من کلیک کن!" در غیر اینصورت به آن توجهی نخواهد شد!


 


محتوای خویش را در featured snippet رنک‌بندی کنید.


بنا بر آمار SEMrush در حال حاضر 11.3 درصد از نتایج جست‌وجو دارای featured snippet هستند. این‌ها خیلی بیشتر از رنک نخست گوگل کلیک می‌شوند و به نوعی رنک اول هستند!


برای دست‌یافتن به این سوژه لازم است که


1- نخست کلمات کلیدی که برای آن‌ها رنک شده‌اید را بیابید.

99.58 درصد snippetها مربوط به صفحاتی است که با آن کلمه کلیدی‌ در صفحه نخست جای دارند. بنابراین اگر در حال حاضر جزو ده تای اول نیستید، شانس چندانی برای snippet ندارید.


2- سپس کلمات کلیدی که snippet دارند را بشناسید.

برای فهمیدن این مورد به Organic Keywords سایت ahref مراجعه کنید.


3- حالا باید یک snippet bait در برگیرنده 40 لغایت 60 واژه بسازید. 

سایت SEMrush با آنالیز 7میلیون snippet پی اسیر است که اکثر آن‌ها 40 الی 60 واژه دارند.


برای این شغل من برای همه مطالبم درباره یوتیوب، snippet bait نوشتم.

سایت hubspot هم باکسی مانند snippet bait برپایی کرده است.


4-  متداول‌ترین فرمت snippet bait به صورت پاراگراف می‌باشد.

اما فقط فرمت نیست.

▪️اگر می‌خواهید در List Snippets باشید، برای هر تقسیم از نوشته از H2 و H3 استفاده کنید.

▪️اگر می‌خواهید در Table Snippets، یک جدول تولید کنید.

 


 در ماضی تمرکز گوگل بر این بود که کلمه کلیدی چند بار در متن تکرار شده. در واقعیت تمرکز 100درصد بر content بود.

اسپایدر گوگل داشتن تگ عنوان، alt عکس، url، H1 و تگ توضیح را چک می‌کرد.


البته اکنون هم گوگل این موارد را چک می‌کند، ولی باهوش‌تر از پیش شده است!


بنابراین به جای تمرکز صرفا بر content، گوگل به context نیز اهمیت می‌دهد!


در راستی گوگل به تعقیب نمایش بهترین درونمایه به کاربر است و بهترین درونمایه لزوما متنی نیست که کلمه کلیدی بارها در آن تکرار شده است.


یک محتوای عمیق، محتوایی است که به کاربر هر چه بیچارگی دارد را می‌دهد.


 چگونه محتوای عمیق بنویسیم؟


1- محتوای شما دست کم 2000 کلمه داشته باشد.

به نحوی که همه محتوای موردنیاز کاربر را فراهم کند.


2- محتواهای همیشه‌سبز تولید کنید.

محتواهای اورگرین هستند که در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته می‌شوند و بک‌لینک می‌گیرند.


3- از LSI Keywordها کاربرد کنید.

وقتی گوگل این واژه ها را در متن شما ببیند، متوجه می‌شود که به نکوداشتن جستار را پوشش داده‌اید.


چند ماه پیش میلیون‌ها نفر پیام Mobile-first indexing enabled را دریافت کردند.

یعنی نسخه موبایل به یک نسخه واقعی تبدیل شد.

امروزه 60 درصد کاربران وب‌سایت‌ها از طریق موبایل صفحات را بازدید می‌کنند و جست‌وجو در موبایل روبه افزایش است.


سه گام اپتیمایز کردن برای نمایه در موبایل:


1- محتوای خود را پسندیده دسکتاپ و موبایل کنید. 

برخی محتواها در نسخه موبایل نهان می‌شوند و چون گوگل نسخه موبایل را یک نسخه کامل می‌داند، آن محتواها از چشم گوگل پنهان می‌ماند.

نسخه موبایل محتوای شما باید به نحوی باشد که کاربر درونمایه را با همان کیفیتی که در دسکتاپ می‌بیند، در موبایل هم ببیند.


2- گوگل توصیه می‌کند که نسخه موبایل ریسپانسیو باشد.


3-  دقت کنید که اگر کاربر در نسخه موبایل دانستن راحتی نکند، روی دکمه back کلیک می‌کند و از صفحه بیرون می‌شود. 

بنابراین با دست موزه ذیل موبایل فرندلی بودن صفحات سایت خود را چک کنید:


https://search.google.com/test/mobile-friendly


حتی توصیه‌هایی برای درمان سایت شما در نسخه موبایل در این‌جا ارائه می‌شود.

در تقسیم mobile usability وبمستر تولز هم می‌توانید این باره را بررسی کنید.


 


ویدئوی آنلاین فوق‌العاده است!

بنا بر اظهار Cisco تا سال 2021، ویدئوی آنلاین 80درصد ترافیک را به خود برگزیدن خواهد داد!


با هستی این که ویدئوهای زیادی اکنون وجود دارد، HubSpot  ذکر کرده که 43 درصد مردم تمایل به دید ویدئوهای اکثریت دارند!


به طور خلاصه، اگر محتوای ویدئویی نسازید، فرصت را از دست داده‌اید!


مزایای سئوی ویدئویی در سال 2019:

یوتیوب دومین موتوری جست‌وجوی دنیاست. 

بنا بر گزارش Huffington Post، میزان گذران وقت کاربران در یوتیوب امسال نسبت به سال گذشته 60 درصد رشد داشته است.

در واقعیت مردم در یوتیوب هم همزمان با گوگل سرچ می‌کنند!

بنابراین اگر می‌خواهید در سال 2019 شدامد ارگانیک اکثریت به دست بیاورید، از ساخت درونمایه در یوتیوب غافل نشوید.

اغلب سایت‌ها در ساخت ویدئو تنبلی می‌کنند، بنابراین دیده شدن ویدئوی شما شغل ساده‌ای است!


داشتن ویدئو در یوتیوب نه تنها کاربران را به وب‌سایت شما هدایت می‌کند

بلکه 55 درصد نتایج گوگل حاوی ویدئو نیز هست که بیشترشان مربوط به یوتیوب است! با پروا به این که گوگل مالک یوتیوب است، در سال 2019 ویدئوهای بیشتری در نتایج جست‌وجو به نمایش درخواهد آمد!

و حتی شمار اکثریت Video Featured Snippets نمایش داده خواهد شد!

برای ارتباط با آوش تک کلیک کنید 

اگر کاربران میل بیشتری به دیدن ویدئو دارند، چرا آن را در اختیارشان پیمان ندهیم؟

داشتن ویدئو Dwell Time را در سایت بالا می‌برد و به شما رهنمود می‌کنم از محتوای ویدئویی در مطالب صفحات خویش حد کاربرد کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد